Bredt udvalg af ammetøj

Hvis du er barslende og mangler ammetøj, kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer hos Strutshop.dk.

strut.PNG

Bredt udvalg af ammetøj hos Strutshop.dk

Du kan finde et bredt udvalg af ammetøj hos Strutshop.dk, blandt andet deres BH'er som er bløde og fleksible, men stadig giver støtte til barmen. I deres udvalg af ammetøj, indgår blandt andet kjoler, BH’er, bukser og bluser, i blandt andet tøj. Deres brede udvalg giver dig mulighed for at finde ammetøj til både hverdag og fest. Du kan finde ammetøj der sidder både tæt til kroppen eller mere løst, så du kan finde noget der giver dig den bedste komfort. Derudover er det også muligt at finde tøj til amning i økologisk materialer og Oeko Tex uld. Noget af tøjet er tiltænkt både til graviditet og amning, så du kan bruge samme kjole efter du har født.
Hvis du mangler ammetøj kan du finde et bredt udvalg af forskellige typer tøj hos www.strutshop.dk.

 

Stort udvalg af ammestrik

Hvis du også gerne vil gå i strik når du barsler, kan du finde ammestrik hos Strutshop.dk. De har et bredt udvalg af ammestrik både i kjoler, bluser og cardigans, så du kan finde den type ammestrik der passer dig bedst. Du kan også finde strik i økologisk uld.
Ligesom med det andet ammetøj du kan finde hos Strutshop.dk, giver ammestrik dig mulighed for at amme let og diskret. Du har også mulighed for at finde ammestrik, hvor dit bryst vil være delvist dækket under amningen, så dit bryst ikke får træk og du kan undgå at blotte brystet, når du sidder i byen.
Strutshop.dk er en butik med fokus på den gravide og barslende mor, de har et bredt udvalg af ammetøj ventetøj, så du har muligheden for at finde det du har brug for, i samme butik.
Hvis du gerne vil have ammestrik kan du finde det hos www.strutshop.dk.

 

 

Kategorier