Alt i legetøj til 0-10 år

Lirum Larum Leg er en online legetøjsforretning, hvor man også kan finde interiør og accessoires til børn i alderen 0-10 år. Legetøjsforretningen har i dag 7 ansatte og masser af glade kunder har allerede brugt forretningens webshop, efter mere end 5 års succesfuld drift.

Lirum Larum Leg

Tumling

Lirum Larum Leg kan f.eks. tilbyde et stort udvalg af aktiverende legetøj i kategorien tumling. Når børn er omkring 1-3 år vil de begynde at kravle meget mere. Derfor skal der legetøj til at holde barnets opmærksomhed, og det legetøj kan man altså finde under kategorien tumling hos Lirum Larum Leg. Man har valgt at bruge tumling om kategorien fordi, at legetøjet er henvendt til børn i den alder, hvor de tumler mest i deres liv. For at nævne et par ting fra kategorien tumling, så kan man finde alt lige fra biler og tog til trælegetøj og spændende LEGO for de mindste. Man kan se hele udvalget på www.lirumlarumleg.dk.

0-10 år

Lirum Larum Leg er som sagt en online legetøjsforretning, hvor man kan finde legetøj til børn i alderen 0-10 år. Legetøjet i forretningen er specielt udvalgt af personalet, og udstråler kvalitet og funktionalitet. Hvilket er nøgleordene for alt legetøj til børnene i alderen 0-10år. Iværksætteren Anja Lytzen, som startede Lirum Larum Leg, sætter nemlig værdierne kvalitet, funktionalitet og design over kvantitet. Hun vil hellere have at Lirum Larum Leg er med til at give børn, et stykke rigtig godt legetøj, i stedet for en masse som barnet vil smide væk. Det har resulteret i at Lirum Larum Leg bugner af unikt legetøj, som alle børn i alderen 0-10 år vil elske at lege med.
Man kan se hele udvalget på www.lirumlarumleg.dk. Det er også stedet hvor man kan kontakte personalet, eller bestille det lige til den foretrukne adresse. Forretningen tilbyder desuden også gaveindpakning, så alle børn i alderen 0-10 år kan blive overrasket med fantastisk legetøj på deres fødselsdag. Så klik ind forbi og glæd et barn med fantastisk legetøj fra Lirum Larum Leg.

Kategorier